vineri, 19 februarie 2010

Clerid somnoros caut cafeluta amaruie

Palahniuk avea o fraza misto in Fight Club: "Dupa 72 de ore de insomnie, totul se misca in reluare". Si, da, tocmai am experimentat din plin azi respectiva situatie, in fine, dupa doar 26 de ore de lipsa nani.
Pana una alta, am gasit cafeluta amaruie. Ce zic, de fapt o intreaga populatie - 4 adulti si un juvenil. La un recensamant sumar, 2 cani juma' (asta era juvu') dimineata la 5:30, inca una pe la 11, apoi inca doua, la 2, respectiv 6 dup'amiaza. In plus asezonate cu un pachet de tigari, asa, finut. In curand, cred ca o sa ma pot inscrie in cursa pentru Cartea recordurilor cu cel mai accelerat puls din istoria omenirii.
In rest, nimic nou. Ar trebui sa fac fata - cel putin in principiu - si la o bauta asta-seara. Neuronii mei, saracii de ei, in disperare de cauza fiind, cred ca foarte in curand o sa inceapa sa posteze anunturi tip "de inchiriat", aia mai marlani preferand s-o uscheasca pe usa din dos - nu spun care. Deja inteleg c-au facut un fel de coalitie anti-scris, intrucat reusesc sa apas pe tasta care trebe' de-abia la a treia incercare (in medie).
Promit solemn sa devin mai coerent de data viitoare.
Salve.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu