sâmbătă, 20 iunie 2015

PIEPT DE PUI CU SOS DE BERE SI CAPERE

PIEPT DE PUI CU SOS DE BERE SI CAPERE

Material

1 piept de pui taiat in bucati potrivite
1 lingura de ulei de masline
½ cana de bere neagra (sau atat cat sa le acopere)
1 lingura de capere taiate marunt
1 lingura de pasta de tomate
1 lingurita de otet (facultativ, sau zeama de lamaie)
1 catel de usturoi
Maghiran uscat, sare, piper ad libitum

Metoda


Bucatile de piept de pui se asezoneaza cu sare si piper apoi se prajesc intr-o tigaie in ulei pana devin albe la suprafata. Se sting cu berea si se lasa sa clocoteasca pana scade cam la jumatate – un sfert din volumul initial. Se adauga otetul / zeama de lamiae si se lasa sa fiarba un pic, pana dispare mirosul de otet si se pune bulionul. Inainte sa se ia de pe foc, se adauga caperele, usturoiul si maghiranul, se amesteca bine si se ia de pe foc. Genul de mancare improvizata la doua noaptea, ca sa poti termina Berea. Cica e buna (zice fra’ miu J ). Vedeti si voi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu