sâmbătă, 20 iunie 2015

SOS REMOULADE

SOS REMOULADE

Ce trebuie cautat prin frigider

3-5-7 castraveciori murati in otet (cantitate variabila apud gust si posibilitati) taiati marunt si bine scursi de zeama – se pot strange bine-mersi in pumni
250 – 300 g maioneza – daca o faceti voi e si mai bine
1 pahar mare de smantana (cu atat mai grasa si deci mai consistenta cu atat mai bine)
½ pana la 1 legatura de patrunjel (desi nu-i tocmai ortodox se poate pune marar sau jumi-juma din ambele)
½ - 1 lamaie (zeama)
Sare, piper

Cum se combina

Ipso facto simplicissimus est: se amesteca toate ingredientele, se asezoneaza, se gusta sa fie acru cat va place apoi se da la rece. Si gata sosul !.

Merge de minune cu rasol, limba fiarta, aproape orice fel de pane-uri fierbinti, precum si altele – incercati si rau nu v-a parea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu