SOS REMOULADE
Ce trebuie cautat prin frigider
3-5-7 castraveciori murati in otet (cantitate variabila apud gust si posibilitati) taiati marunt
si bine scursi de zeama – se pot strange bine-mersi in pumni
250 – 300 g maioneza – daca o faceti voi e si mai bine
1 pahar mare de smantana (cu atat mai grasa si deci mai consistenta cu
atat mai bine)
½ pana la 1 legatura de patrunjel (desi nu-i tocmai ortodox se poate
pune marar sau jumi-juma din ambele)
½ - 1 lamaie (zeama)
Sare, piper
Cum se combina
Ipso facto simplicissimus est: se amesteca toate ingredientele, se asezoneaza, se
gusta sa fie acru cat va place apoi se da la rece. Si gata sosul !.
Merge de minune cu rasol, limba fiarta, aproape orice fel de pane-uri
fierbinti, precum si altele – incercati si rau nu v-a parea.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu